Aikuista ei tarvitse holhota Ajatuksia yksilönvapaudesta, rajoituksista, huonoista laeista ja milloin mistäkin.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kansa

Kyllä kansa tietää - niinköhän?

Ulkopoliittinen instituutti järjesti 15.6.2018 seminaarin aiheesta ”Refounding of the European Union, Next Steps Ahead”. Tosiasiallinen aihe taisi olla antaa foorumi Ranskan Eurooppa-ministerille Nathalie Loiseaulle, joka oli vierailulla Suomessa. Ja mikäpä siinä, eihän tuollainenkaan mikään arvoton seminaarin pitämisen syy ole. Kesän korvallakin oli paikalle saapunut kohtalainen (ei siis ”kohtuullinen”) joukko EU:n kohtalosta kiinnostunutta väkeä.

Mitä monopolien purku tarkoittaa?!


Kertokaa kansalaisille, että mitä monopolin purku tarkoittaa! 
 
En minäkään tajua sitä kunnolla, joten tehkää kunnon juttu siitä ja etenkin haitoista, siitä mitä syvimmillään tapahtuu valtion omaisuudelle!
 
Tämän verran tajuan:
 
Se tarkoittaa yksityistämistä.
 
Se tarkoittaa, että myydään kaikki mitä valtio = Suomen kansa omistaa heille, joilla on rahaa!
 
Porvaripuolueet tekevät tätä hivutustaktiikalla ja kyseessä on koko valtion = kansan omaisuuden ja rahojen tulonsiirto rikkaiden omistukseen!

Kansalainen lopeta itsesi syyttäminen ja syyllistäminen

Lähes kaikista suurista ongelmista yhteiskunnassa ovat vastuussa maamme valta- ja rahaeliitit.
 
Vika on siis suurilta osin maamme päättäjissä ja maassa tehdyssä politiikassa.

 
-----------------------------
 
Esim. 1990-luvun lama ja viimeksi ollut 9 vuoden taantuma (2008-2017) Suomessa olivat huonon ja tietoisesti väärän politiikan seurausta.
 
Suomessa tehtiin 11 000 - 14 500 itsemurhaa 1990-luvun laman takia.
 

Kaikkia kansalaisia tarvitaan tulevaisuudessakin

Kaksi suomenruotsalaista elitistiä Wahlroos ja Holmström (jotka eivät tiedä tavallisten ihmisten elämästä mitään) kertovat visioita maamme tulevaisuudesta (Finlandia-talo 10.8.2017), joita heidän eliittikumppaninsa (kok, kesk, rkp, jne.) rakentavat politiikallaan silmät ahneudesta kiiluen ja perseet kiimaisena parhaillaan sekä koko ajan ympäri Suomea ja maailmaa.
 
Jos työpaikat vähenevät rajusti, niin kansalaisten perus-toimeentulo on taattava kansalaispalkalla. Se on valtion velvollisuus.
 

Kana ilman päätä

Kansoja viedään kuin litran mittaa, eikä kukaan näytä reagoivan asiaan millään tavalla. On kulunut liki vuosi siitä, kun edellisen kerran katsoin ajankohtaisohjelmaa ja kuukausia siitä, kun seurasin YLE:n aamuTeeVeetä. Viimeiset kolme viikkoa TV-viihteeni on rajoittunut Netflixiin. Alkaa mitta täyttyä.

Perussuomalainen tietää kansaa paremmin

Olli Immonen kirjoittaa pitkästi siitä, mikä mättää suomalaisessa kulttuuriväessä, vasemmistossa, Ylessä, suvaitsevaisuudessa, porvarillisuudessa, oikeistossa ja oikeastaan kaikessa muussa kuin siinä, mitä hän itse edustaa. Hänen mielestään Kansa on osoittanut vastalauseensa "vasemmistohegemonialle". Kansa ei enää siedä, kun kansallisidentiteettiä ja kansallisia perinteitä poljetaan. Kansaa ylenkatsotaan. Kansa ei enää jaksa.

Sinä olet syyllinen Suomen kilpailukyvyn rapautumiseen

Valtapuolueiden puoluejohtajatroikka Rinne-Sipilä-Stubb on puolensa valinnut. He syyttävät tavallista kansaa Suomen kilpailukyvyn rapautumisesta, koska palkkoja korotettiin liikaa v. 2007. 

Rinne-Sipilä-Stubb syyttävät tavallista kansaa.

Mielenkiintoista on, että Antti Rinne oli tuolloin huutelemassa palkankorotuksia, kun hän itse oli suuri ammattiyhdistyspäällikkö.

Tavallinen kansa on aina syyllinen. 

Fennovoima ei tuonutkaa työtä suomalaisille - Ensimmäinen erä.

Helsingin sanomissa ilmestyi mielenkiintoinen uutisointi 21.1.2015 otsikolla;
Rosatom valitsi venäläisyhtiöitä alihankkijoiksi Fennovoiman Pyhäjoelle suunniteltuun ydinvoimalaan”


En voi oikein sanoin kuvailla tunnetta joka heräsi uutisointia lukiessani. Alihankkijoiden tehtävänä on mm. laitospaikan valmistelu, rakennus- ja asennustyöt, hankkeen kehittäminen ja materiaalien sekä laitteiden toimittaminen ydinsaarekkeen kohteita varten, voimalan tukirakennukset, rakennukset ja tiet, kunnallistekniikka ja laitospaikan ympäristörakentaminen.

Alexander Stubb vakuuttaa komission äänellä

UUTISET NÄKÖKULMAT Näkökulmat 18.12.2013 klo 14:05 | päivitetty 18.12.2013 klo 15:11 Näkökulma: Alexander Stubb vakuuttaa komission äänellä - vapaakauppasopimus on riskitön... http://yle.fi/uutiset/nakokulma_alexander_stubb_vakuuttaa_komission_aane... –Neuvotteluissa osapuolina ovat pientä osaa väestöstä ja pientä osaa väestön intresseistä edustava joukko, eli kansainväliset ja ylikansalliset järjestöt ja liittovaltiot, kuten EU-komissio sekä yritysten etujärjestöt.

HOMOLIITOILLA OSTETTIIN ÄÄNIÄ

Seuraavaksi sitten voidaankin ottaa PERHEIDEN OIKEUDET KÄSITTELYYN.Perheiden oikeuksia on poljettu viimeiset 20 vuotta. Rouvakerholaiset ja huostabisneksellä tilejään lihottavat,voivatkin katsoa peiliin. 1990 asti,on perheiden lainmukaiset tukitoimet ajettu alas es.kodinhoitajien ammattikunta lakkautettiin.Perheitä on tasaiseen tahtiin rikottu ja hajoitettu.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä