Aikuista ei tarvitse holhota Ajatuksia yksilönvapaudesta, rajoituksista, huonoista laeista ja milloin mistäkin.

Ei teitä kannata äänestää

"Ei mun kannata teitä äänestää kun ette kuitenkaan pääse läpi." "Te ootte sellaisia nörttejä kaikki."

 

Ei sinun kannattaisikaan jos olisit ainoa meidän äänestäjämme. Mutta äänioikeutettuja on 4 440 297 (http://tulospalvelu.vaalit.fi/EPV2014/fi/aoik_kokomaa.html). Kaikki eivät ikävä kyllä äänestä syystä tai toisesta. Äänestysaktiivisuus oli viime eduskuntavaaleissa Suomessa asuvien osalta 70,5% (http://tilastokeskus.fi/til/evaa/2011/evaa_2011_2011-04-29_tie_001_fi.html) eli mikäli aktiivisuus näissäkin vaaleissa olisi identtinen, ääniä jaettaisiin n. 3 130 409.

Kotonasi ja kaveripiirissäsi kuitenkin olet taas yhden vaalikauden valittanut millainen eduskunta ja varsinkin hallitus taas tuli valituksi. Oletko koskaan miettinyt miksi taas kävi niin? Oletko koskaan miettinyt kuinka muutos saadaan aikaan? Ei se Perussuomalaisten "jytky" ihan sattumaa ollut. Se voidaan toistaa vain ja ainoastaan samalla tavalla, saamalla ns. nukkuvien puolue jaloilleen ja uurnille. Sieltä löytyy se muutoksen tarvitsema vastavoima, ne tavalliset ihmiset jotka ajattelevat omilla aivoillaan.

Nörttejäkin meissä Piraateissa on, mutta emme me kaikki ole. Minäkin olen jo hyvin kaukana nörttiydestä. Samoin ovat monet muut meistä. 

Tutustukaa ihmiset mitä asioita Piraattipuolue ajaa. Uskon että olette yllättävän monessa asiassa samaa mieltä. Me olemme ihan tavallisia ihmisiä jotka haluavat että muutos vapaaseen Suomeen alkaa jo nyt.

 

Tämä on vähän kuin avunpyyntö. 

Luotsatkaa hyvät ihmiset tämä meidän Piraattilaiva satamaan niin käännetään tämän valtiolaivan kokka oikeaan suuntaan yhteistyöllä. Kaikkia tarvitaan! 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän MikaAromaa kuva
Mika Aromaa

listaan vielä "Tosi hyviä ajatuksia, puolue on vain väärä" okei, miun ajatukset edustaa aika pitkälle piraattien perjaate ohjelmaa, joten jos ajatukset on hyviä, todennäköisesti myös puolueen näkemykset on hyviä. Eli, kysymys vasta palloon "äänestätkö oikeaa puoluetta?"

Käyttäjän MikaelNerve kuva
Mikael Nerve

Tuo ensimmäinen liittyy samaan kysymykseen kuin tuo minunkin esittämäni - "voisin kyllä äänestää teitä, mutta kun en jaksa tutustua asioihin ja olen aina äänestänyt Kekkosta, senkin jälkeen kun hän kuoli." Tällaiset jääräpäät ovat yhteiskunnan kehityksen jarruna. Jos heillä ei ole kaikki juuri neidän haluamallaan tavalla, ei kenelläkään muullakaan saa olla, eikä kenenkään muun tilanne saa parantua.

Mitä tulee Piraatteihin ja minuun, en minäkään jokaista asiaa puolueen ohjelmassa varsinaisesti kannata, mutta koska niillä ei toteutuessaan olisi mitään merkitystä minun elämiseeni, voisin niiden puolesta jopa äänestääkin - ihan vain sillä että joku muu hyötyy siitä ja kenellekään siitä ei olisi haittaa.

Toimituksen poiminnat