Ei teitä kannata äänestää

"Ei mun kannata teitä äänestää kun ette kuitenkaan pääse läpi." "Te ootte sellaisia nörttejä kaikki."

 

Ei sinun kannattaisikaan jos olisit ainoa meidän äänestäjämme. Mutta äänioikeutettuja on 4 440 297 (http://tulospalvelu.vaalit.fi/EPV2014/fi/aoik_kokomaa.html). Kaikki eivät ikävä kyllä äänestä syystä tai toisesta. Äänestysaktiivisuus oli viime eduskuntavaaleissa Suomessa asuvien osalta 70,5% (http://tilastokeskus.fi/til/evaa/2011/evaa_2011_2011-04-29_tie_001_fi.html) eli mikäli aktiivisuus näissäkin vaaleissa olisi identtinen, ääniä jaettaisiin n. 3 130 409.

Kotonasi ja kaveripiirissäsi kuitenkin olet taas yhden vaalikauden valittanut millainen eduskunta ja varsinkin hallitus taas tuli valituksi. Oletko koskaan miettinyt miksi taas kävi niin? Oletko koskaan miettinyt kuinka muutos saadaan aikaan? Ei se Perussuomalaisten "jytky" ihan sattumaa ollut. Se voidaan toistaa vain ja ainoastaan samalla tavalla, saamalla ns. nukkuvien puolue jaloilleen ja uurnille. Sieltä löytyy se muutoksen tarvitsema vastavoima, ne tavalliset ihmiset jotka ajattelevat omilla aivoillaan.

Nörttejäkin meissä Piraateissa on, mutta emme me kaikki ole. Minäkin olen jo hyvin kaukana nörttiydestä. Samoin ovat monet muut meistä. 

Tutustukaa ihmiset mitä asioita Piraattipuolue ajaa. Uskon että olette yllättävän monessa asiassa samaa mieltä. Me olemme ihan tavallisia ihmisiä jotka haluavat että muutos vapaaseen Suomeen alkaa jo nyt.

 

Tämä on vähän kuin avunpyyntö. 

Luotsatkaa hyvät ihmiset tämä meidän Piraattilaiva satamaan niin käännetään tämän valtiolaivan kokka oikeaan suuntaan yhteistyöllä. Kaikkia tarvitaan! 

MikaelNerve
Piraattipuolue Tampere

Tamperelainen Piraattipuolueen jäsen, sananmuuttaja, maailmanparantaja

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu